Recenzie výrobkov

2014-04-22 17:47:46
Nevyhnutná! umenie

Musí mať app obdobie!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-04-17 11:06:15
To najlepšie ešte! Donald Kemp

Priateľ navrhol, že by som skúsiť to previesť DVD, ktoré som vlastné formáty, ktoré mohol použiť na mojich som-Pad. It\ je najrýchlejší a najjednoduchšie ešte. It\ je naozaj MAC ľahko. He\ je naozajstný priateľ teraz.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-04-13 01:04:21
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recenziu podľa pankaj

dobrý

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-04-07 01:10:27
dobrý o hy

dobrý

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-28 20:56:30
10 rokov tvrdej práce... Potom Wondershare Peter

Ahoj len som chcel povedať, ako som šťastná s Wondershare. Bežal som a kúpil rôzneho softvéru a značiek, viac ako 10 rokov, z VCD\ je teraz HD MKV\ a iPad vážne poviem vám nič sa blíži wondershare. Po dvoch dňoch používania pevných ma videa veterán, vedel, že tento softvér je zďaleka najlepšie som kedy používal. V minulosti som bol rozmiestnite tak veľa, najmä ako MAC užívateľov, jeden som zaplatil cez 100 dolárov za a didn\'t práce sa chýb v celej to. Oni didn\'t chcieť vedieť a odmietol vrátiť nie starosť o Wondershare jeho úžasné OK prečo 'm stoked? Po prvé prevádza trikrát rýchlejšie než čokoľvek iné a video výstup, je čisté bez obrazovky jaggers, Secondlly všetky pružnosť, zlúčiť súbory atď Po tretie hromady výstupný a vstupný kodeky. Bude robiť čokoľvek Don\'t skúšobnú verziu a majú vodotlačou výstup, len si peňaženky von, nech mory lietať a kúpiť to, budete radi, sa tiež pozrieť na teba tube downloader funguje skvelá to0, moja žena záľuby pozerajú ukazuje na ňu iPhone na vás trubice she\ je ohromený som teraz ich môžete uložiť pre ňu , veci sa vám jednoducho don\'t vidieť v Televízii už zabudli DVD Fab, Zabudnite na Xillisoft!!! Zabudnite na ručnú brzdu a Smart konvertor len si to!!! Jeho úžasné

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-23 05:54:35
Kráľ konvertorov podľa Lee Cobb

Strávil obrovské množstvo času testovanie všelijaké voľného prevodníky na môj Mac, a zistil, že boli ukrátení. Nakoniec som strávil peniaze na niektoré Konvertory a len Video Converter Ultimate zaškrtnúť všetky boxy. I\ som previesť moje DVD\ na pevný disk, takže môžete prístup moje filmy ľahko. ESO!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-21 13:28:18
Skvelá investícia podľa George Graves

To je jedna aplikácia, že nikdy a nikdy znamená, disappoints mi. S výnimkou jedného alebo dvoch formáty videa, z približne 2000, nie je nič tento won\'t tráviť a pľuvať niečo použiteľné. Je to úžasné. Ako rozhranie vylepšenia pre strih videa mám can\'t myslíte, že vec by zmeniť. To robí veľkú prácu - audio a video formát konverzie - bezchybne. Navyše, mal by som spomenúť, že Wondershare drží všetko aktuálne periodické zlepšenia a nové formáty. Sláva, Wondershare.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-17 11:21:10
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recenziu Kuro

Írski by chceli Ďakujem vám od developera na výrobu tejto aplikácie bol som jednoduché použitie mnoho funkcií pridať ako titulky pochopiť viac filmu, ak ste zahraničné rýchly príliš

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-10 16:21:17
Wow úplne úžasné apps r Jay andres

najprv by som chcel Ďakujem vám od developera na výrobu tejto aplikácie bol som jednoduché použitie mnoho funkcií pridať ako titulky pochopiť viac filmu, ak ste zahraničné rýchly príliš

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-03-04 11:21:04
TYGER zvuk v meste tyger zvuku

ZVUKOVÝ INŽINIER

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
< Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ďalšie

PREČO SI VYBRAŤ WONDERSHARE?

ZABEZPEČENIE

Vážime si vaše súkromie a chrániť vaše finančné a osobné údaje úplné šifrovanie a Pokročilá ochrana proti podvodom.

24/7 PODPORU

Znalý zástupcov k dispozícii pomôcť vám prostredníctvom okamžitých live chat-kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Skúste pred zakúpením s bezplatnú skúšobnú verziu – a aj po zakúpení, budete stále zakryté našu 30-dňový záruku.

WONDERHSARE Odporúčané produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizované

Stiahnuť online videá z 1000 + zdieľanie videa stránky ako Youtube, Vimeo alebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnať si ich na cestách. Dozvedieť sa viac

Wondershare DVD Creator for Mac

Ľahko vytvoriť vlastné DVD s 90 + zdarma DVD menu na Mac dozvedieť sa viac

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnoviť vaše fotografie, videá a zvukové súbory z Mac a ďalších vymeniteľných ukladacích zariadení. Dozvedieť sa viac

Hore