Recenzie výrobkov

2012-07-03 20:32:10
robiť veci všetko jednoduchšie podľa Johnson

Po zakúpení tejto geniálny softvér, všetko ukáže byť jednoduchšie: previesť videá z počítača iPad trime video súborov do požadovanej dĺžky, spojiť niekoľko videí do jedného, orezať čierne okraje na celú obrazovku, a ďalšie.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-03 20:28:03
Wondershare video konvertor pre Mac recenzi Bruce

Nech tento program previesť všetky druhy videoklipov na počítači Macintosh don\'t sa trápi s nekompatibilitou víc.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-03 20:25:11
Wondershare video konvertor pre Mac recenzi podľa George_Smith

Použiteľnosť a efektívnosť do úvahy, je to softvér stojí za darovanie.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-02 21:32:24
veľmi vhodný na prenos videa medzi Mac a mobilných zariadení Bob

Ak chcete konvertovať a prenášať skladby alebo videoklipy z vášho počítača Mac do mobilného zariadenia a nie je si istý, čo audio alebo video formátov sú podporované zariadenie, použite toto video konvertor. Priamo ponúka prednastavenia a zvyčajne funguje skvele na vašom zariadení. Skúste to!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-02 21:30:19
funguje ako kúzlo od Tomas

Ak máte v pláne používať svoj nový iPad pre sledovanie filmov v lietadle alebo v výlet, to je najlepšie prenos videa softvér môžete použiť na YouTube video, torrent video alebo nahraté súbory AVCHD alebo DV. Funguje to rovnako ako to hovorí, jednoduché a efektívne, a kvalita je výborná.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-06-29 15:22:09
prakticky dokonalé podľa Osmond

Toto je prakticky dokonalý video konvertor softvér, dokonca aj začiatočník môže ponoriť priamo do tohto výrobku a začať s jej používaním v priebehu niekoľkých minút.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-06-29 15:15:57
jednoduché a ľahké použitie v Ogden

Extrémne ľahko použiteľný previesť akékoľvek video do alebo z iných formátov videa, nie je potrebné zaučení pre nováčikov.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-06-29 15:11:36
jednoduché použitie podľa Paddy

Táto aplikácia je veľmi jednoduché použitie a podrobný návod on-line, je celkom užitočné. vďaka

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-06-29 15:09:32
štýlový a zjednodušujúce Richard

To je skôr štýlový a zjednodušujúce, offters ton formátov a nakonfigurovaný presets, tiež umožňuje nastaviť svoje vlastné profily, vďaka chlapci!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-06-29 14:58:45
Extrémne jednoduché použitie Spencer

It\ je veľmi ľahko ovládateľný, a funguje naozaj dobre a boli pomerne rýchlo. Stronly odporučiť!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
< Prev 1 2 3 4 5 Ďalšie

PREČO SI VYBRAŤ WONDERSHARE?

ZABEZPEČENIE

Vážime si vaše súkromie a chrániť vaše finančné a osobné údaje úplné šifrovanie a Pokročilá ochrana proti podvodom.

24/7 PODPORU

Znalý zástupcov k dispozícii pomôcť vám prostredníctvom okamžitých live chat-kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Skúste pred zakúpením s bezplatnú skúšobnú verziu – a aj po zakúpení, budete stále zakryté našu 30-dňový záruku.

WONDERHSARE Odporúčané produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizované

Stiahnuť online videá z 1000 + zdieľanie videa stránky ako Youtube, Vimeo alebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnať si ich na cestách. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Použite tento úplné all-in-one videa nástroje previesť, upraviť, vylepšiť, stiahnuť, napáliť, organizovať, zachytiť a hrať akékoľvek video na počítači Mac. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Editor for Mac

All-in-one silný, zábavné a jednoduché domáce video editor pre Mac produkcie vysoko kvalitných projektov. Dozvedieť sa viac

Hore