Recenzie výrobkov

2012-08-14 14:48:06
Najlepšie! podľa Appleguy

NAJLEPŠIE NAJLEPŠIE NAJLEPŠIE!!! Intuitívne rozhranie, rýchle reakcie a rýchly prepočet, pôsobivé editačné funkcie... Som can\'t odporučiť, je dost.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-08-14 14:45:48
Userful podľa Ferdinand

I\ spokojný s týmto softvérom. To je veľmi užitočné pre mňa a myslím, že všetkým taky. ďakujem!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-08-09 02:00:39
Wondershare video konvertor tým, Chris

Produkt funguje 10/10, ako inzeroval. veľmi pekne ďakujem!!! Blesk rýchlosť konverzie.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-08-08 09:25:41
Wondershare video konvertor pre Mac recenzi podľa Dr Paul

Práca ako reklamy, vďaka!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-20 15:17:55
Dobrú prácu, Wondershare! do Hobart

Dobrá práca, Wondershare. I\ snažil bezplatná verzia, teraz prejsť na platenú, LOL!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-20 15:16:10
Wondershare video konvertor pre Mac recenzi tým, Ernest

Toto video konvertor Mac skaly. Najlepšia časť je toľko video formátov a nakonfigurované prednastavení poskytované. S ním môžete konvertovať videa do Windows media player a nový iPad s jednoduchých krokoch.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-18 09:49:06
Komplexné, výkonný a ľahko použiteľný podľa Emmanuel

It\ je jedným z komplexného, výkonný a ľahko použiteľný softvér na konverziu I\ vôbec našiel. Konvertuje akékoľvek video súborov do Final Cut Pro pre editáciu docela slušné rýchlosťou. ďakujem!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-12 09:51:55
Jednoduchý a pôsobivý editačné funkcie podľa Francis

Tento softvér vloží jednoduché a pôsobivé editačné funkcie, orezávanie, otáčanie, orezanie atď. I\ som vždy zamieňať s veľkosť videa, pretože keď môj iPod môžete automaticky prispôsobiť veľkosť obrazovky nie je však dostatočne jasné. Ale tento softvér mi pomôže vyriešiť tento problém perfektne. vďaka.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-11 21:04:34
Ho milovali tak moc - ho kúpil! Afsha b

Je to tak COOL! Len som upravil niektoré videá Bon Jovi bane a vodoznaky cez FCP je tak skľučujúce. Keby len VC mohol zvadnout v & out I\ by nastaviť!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-07-10 17:50:38
Výkonný podľa Sebastian_ivry

Som plánoval niektoré MP4 súbory import do iMovie, ale sivá von. Som don\'t viem prečo, možno len príliš divné. Hľadal na internete a snažil toto video konvertor, pretože to dostane veľmi dobrú komentáre. Musím sa priznať, že je to naozaj úžasné. Toto video konvertor hodnotiť situáciu a automaticky vedeli, aký formát to bolo v a všetko som musel urobiť bolo zvoliť výstupný formát a previesť. Teraz som nahral 4 prevedené súbory editoval iMovie na YouTube, díky moc!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
< Prev 1 2 3 4 5 Ďalšie

PREČO SI VYBRAŤ WONDERSHARE?

ZABEZPEČENIE

Vážime si vaše súkromie a chrániť vaše finančné a osobné údaje úplné šifrovanie a Pokročilá ochrana proti podvodom.

24/7 PODPORU

Znalý zástupcov k dispozícii pomôcť vám prostredníctvom okamžitých live chat-kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Skúste pred zakúpením s bezplatnú skúšobnú verziu – a aj po zakúpení, budete stále zakryté našu 30-dňový záruku.

WONDERHSARE Odporúčané produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizované

Stiahnuť online videá z 1000 + zdieľanie videa stránky ako Youtube, Vimeo alebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnať si ich na cestách. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Použite tento úplné all-in-one videa nástroje previesť, upraviť, vylepšiť, stiahnuť, napáliť, organizovať, zachytiť a hrať akékoľvek video na počítači Mac. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Editor for Mac

All-in-one silný, zábavné a jednoduché domáce video editor pre Mac produkcie vysoko kvalitných projektov. Dozvedieť sa viac

Hore