Recenzie výrobkov

2015-09-22 17:19:06
dobrý k

dobrý

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2015-09-02 10:30:29
Dang! v meste Bill Quinby

Pracoval dokonale. Majú sa zúfalo, o obnovenie súborov. Je uprostred fotografické kreatívne zamiesť je skvelá, kým nenarazíte pevné tehlovej stene poruchu čitateľ disk alebo disk. Ísť priamo do zúfalstva, nie vyberať 200 dolárov. Skúšal som iný softvér a to nepodarilo úplne, hovoril mi, môže byť potrebné, psychiatrická poradňa myslieť nemohol obnoviť niečo z že CF karty. Wondershare Data Recovery trafil prvýkrát. Užívateľské rozhranie je trochu zložitejšia, dešifrovať, ale raz som prišiel na to, tady! Som šťastný strelec! vďaka.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2015-06-22 02:05:57
veľmi dobrá podľa Marcus

veľmi dobre

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2015-03-31 19:43:16
dobrý podľa leung

veľmi dobre

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2015-03-15 06:58:10
ZÁCHRANCA života a

Málokedy som zanechať komentár na tento druh výrobkov, ale naozaj je potrebné vyjadriť moje najhlbšej vďačnosť a vďaka, ako sa zotavili chýbajúci súbor bol som hľadal, za viac ako týždeň! To bol veľmi dôležitý súbor, urobil som pre prácu, a keď som myslel, že som stratil dobré som myslel, budem určite vyhodil. Nemal som iCloud alebo stroj času aktivovaný, takže som vedel, že bol v háji. Ďakujem vám za záchranu ma z celkových poníženie/sklamanie!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2015-01-17 08:45:07
Rovnako ako kúzlo podľa Mahammad Bakhishov

Nevidel som taký nástroj pre obnovu dát silná za veľmi dlhú dobu. Funguje to ako kúzlo s ľahko použiteľné rozhranie a podrobné zotavenie. Skvelý produkt!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-11-12 06:44:04
l
záchranca života pre Patel

najlepší produkt nikdy! uloží všetky dôležité obrázky som potreboval urobiť Moja práca v laboratóriu, ktoré boli omylom zmazané!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-11-12 06:40:30
Naozaj užitočné bratrancov Patel

Stiahol som si to obnoviť obrázky, ktoré mal omylom vymazal som z môjho telefónu a mám ich všetky späť. veľké položky, naozaj odporúčame.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-09-01 18:50:14
Dáta obnovenie produkt recenziu od Jessie Kaulitz

App je naozaj silný a užitočný. By chcel povedať to všetkým svojim priateľom! Naozaj mi pomáha s moja Záchrana dát pre som omylom zmazané súbory!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2014-09-01 18:47:03
Dáta obnovenie produkt recenziu od Jessie Kaulitz

App je naozaj silný a užitočný. By chcel povedať to všetkým svojim priateľom! Naozaj mi pomáha s moja Záchrana dát pre som omylom zmazané súbory!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
Prev 1 2 3 4 5 6 Ďalšie

PREČO SI VYBRAŤ WONDERSHARE?

ZABEZPEČENIE

Vážime si vaše súkromie a chrániť vaše finančné a osobné údaje úplné šifrovanie a Pokročilá ochrana proti podvodom.

24/7 PODPORU

Znalý zástupcov k dispozícii pomôcť vám prostredníctvom okamžitých live chat-kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Skúste pred zakúpením s bezplatnú skúšobnú verziu – a aj po zakúpení, budete stále zakryté našu 30-dňový záruku.

WONDERHSARE Odporúčané produkty

Wondershare Data Recovery

Obnoviť súbory vo formátoch 550 + z ukladanie počítača, rýchlo, bezpečne a úplne. Dozvedieť sa viac

Wondershare Photo Recovery

Profesionálny nástroj špeciálne navrhnutý tak, aby obnoviť fotografie, videá a zvukové súbory z úložných zariadení. Dozvedieť sa viac

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnoviť vaše fotografie, videá a zvukové súbory z Mac a ďalších vymeniteľných ukladacích zariadení. Dozvedieť sa viac

Hore