Recenzie výrobkov

2013-11-22 16:44:38
v2.0 urobila mi radosť tým, Paul

Pôvodne bol vyslaný recenziu tu založené na v1.0 (to bolo tak tak) som rád, že po použití v2.0 na nejakú dobu, má zrejme vyriešiť zhadzovať, ktorá sa konala pri auto značky bola povolená. Bol som schopný zaznamenať viac ako 15 hodín hudby s audio záznam zapnuté bez problému. v1.0 by nikdy neurobil... Teraz som šťastný šťastný človek. Som rád, že si môžete pridať skladby na iTunes, priamo z aplikácie. Moja jediná žiadosť vylepšenie bude; pridať skladby číslovanie auto tag funkcia.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2013-11-03 11:20:23
Sa opravil podľa John Tutini

Bol s program vypnúť webovej zmenami \"radio stations\". Pri jeho poslednej revízii dala problém. Jednoducho vynikajúce. Jednoduché použitie, vrelo odporúčam.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2013-09-09 20:30:57
Výborný podľa Frank

It\ je naozaj skvelé, že môžete nahrávať svoje obľúbené hudby on-line. dobrá práca.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2013-04-01 15:54:43
Úplne úžasný! tým, Chris

Nedávno som kúpil tento program, a pocit, že stojí za každý cent. Tento program nielen umožňuje záznam zvuku, ale keď to záznamy tiež pridáva žánru, interpreta, názov skladby, albumu a obal albumu na iTunes pri prenose. (aspoň s spotify) Ak ste haven\'t už kúpili tento program veľmi doporučuji vám urobiť!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-10-26 14:08:50
Funguje perfektne! d. h.

Snažil som sa zachytiť zvuk pomocou niektoré bezplatné nástroje ako slnečnice a Audacity, ale len couldn\'t dostať do práce... a i\ som profesionálny hudobník a mám technickú podporu v mojej práci! našiel, snažil bezplatnú verziu... Bezchybný! Kúpil ho do 20 minút po vyskúšaní bezplatnú verziu. A 256K je dosť dobré dost... Ak you\ ste najviac puristický druh audiofilov, jeden can\'t povedať rozdiel 320. Jediná vec je, i\ by mohli zadať konvenciu pre moje piesne namiesto title_artist, páči sa mi názov - umelec alebo umelec - hlava. Vyzerá to, že jednoduchou možnosťou me..., ale aj cez to, že i\ nadšený s týmto programom!

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 0 0
2012-09-13 05:32:57
Najlepšie kúpe som kedy urobil Casey

Služba Wondershare je hviezdny a tento produkt je skvelé. Nemohol som byť šťastnejší s kúpou som urobil, je schopný nahrávať hudbu už ma zachránil $125, ktorý by strávili v iTunes. Spolu s tým všetkým produkt má neuveriteľne príjemný dizajn používateľského. Budú mať svoje podnikanie na dlhú dobu prísť.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno 1 č . 0
2012-09-12 08:11:23
AllMyMusic podľa Anon

Toto jednoduché rozhranie, je dobré, ale to ide dole kopca od tam. Nie som schopný zachytiť zvuk na 320kbps, obmedzené na 256kbps a súčasný technologický pokrok v spoločnosti, to robí nenarezaných to! Wouldn\'t odporúčame kým to nevyrieši

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno Č . 4 0
2012-03-19 18:26:34
Wondershare AllMyMusic for Mac recenziu od Andrew F.

S AllMyMusic for Mac, získanie najlepší remix môj obľúbený umelec je tak jednoduché, ako dostať na YouTube, hľadanie svoje HD video a zasiahnutí záznam.

Toto hodnotenie bolo užitočné?

Áno 2 č 5
< Prev 1 2 Ďalšie

PREČO SI VYBRAŤ WONDERSHARE?

ZABEZPEČENIE

Vážime si vaše súkromie a chrániť vaše finančné a osobné údaje úplné šifrovanie a Pokročilá ochrana proti podvodom.

24/7 PODPORU

Znalý zástupcov k dispozícii pomôcť vám prostredníctvom okamžitých live chat-kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Skúste pred zakúpením s bezplatnú skúšobnú verziu – a aj po zakúpení, budete stále zakryté našu 30-dňový záruku.

WONDERHSARE Odporúčané produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizované

Stiahnuť online videá z 1000 + zdieľanie videa stránky ako Youtube, Vimeo alebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnať si ich na cestách. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Použite tento úplné all-in-one videa nástroje previesť, upraviť, vylepšiť, stiahnuť, napáliť, organizovať, zachytiť a hrať akékoľvek video na počítači Mac. Dozvedieť sa viac

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Previesť video do rôznych formátov pre pohodlnejšie prehrávanie na rôznych hráčov s ľahkosťou. Dozvedieť sa viac

Hore