Alla ämnen

+
s

Ako blokovať a deaktivovať Facebook správy na Facebook.com

Facebook má dynamicky menia svojich osobných údajov v priebehu posledných niekoľkých rokov. Zatiaľ čo niektoré zmeny boli skutočne veľmi užitočné, niektoré boli dosť absurdné, umožňuje ľuďom zasahovať do súkromia akýmkoľvek niečí viac ako inokedy. To bolo jednoduchšie cesta pre ľudí kontaktovať len jednu, ktorá v niektorých ohľadoch môže byť naozaj znepokojujúce. Tento článok vás prevedie niektoré veľmi základné nastavenia Facebook vzťahujúce sa na prijímanie správ. Tento článok vás naučí, ako udržať nežiaduce ľudí z priečinka Doručená pošta pre dobro.

Predtým, Facebook poskytuje každému možnosť vypnúť voľbu "Posolstvo" na svoje harmonogramy tak, že oni mohli rozhodnúť či chcel iba svojich priateľov, aby kontakt s nimi alebo ich priatelia priateľov a tak ďalej. Ale teraz, táto funkcia nie je k dispozícii pre používateľov. Tak, ste dostať nevyžiadané správy od niekoho, že máte dva spôsoby, ako zvládnuť situáciu. Budeme diskutovať o týchto dvoch spôsobov zvlášť podrobne a pozrieť postupy na vykonávanie každého z nich.

1. set správu filtrovania "Prísne"

Týmto spôsobom všetkých nevyžiadaných správ (správy od ľudí, ktorí nie sú priateľmi) ísť na "Ostatné" priečinka doručenej. To znamená, že kým budete stále dostáva tie správy, ktoré by chyba vás už tým, že do priečinka Doručená pošta.

Postupujte podľa pokynov uvedených nižšie:

1. Prihláste sa do svojho účtu Facebook www.facebook.com cez prehľadávač a zadaním platného Facebook užívateľské meno a heslo.

2. kliknite na tlačidlo súkromie skratky vedľa oznámenia karty v pravom hornom rohu obrazovky, z roletového menu kliknite na "Kto kontaktujte ma" a vyberte "Prísne filtrovanie". Prísne filtrovanie nedovolí správy od nikoho iného ako svojich priateľov, aby poslal priamo do vašej schránky. Avšak, ak niekedy máte pocit, že nechal svojho ochrancu nadol si môžete ľahko vrátiť k "Základné filtrovanie", po ktorom väčšinu správ by odoslaná do vašej schránky ako "Ostatné" zložky.

delete facebook message

3. Ak to nevyrieši váš problém, ako osoba, ktorá je príčinou, že je váš priateľ zozname, môžete jednoducho unfriend im. To umožní, aby všetky budúce správy filtrovať a poslaný do "Ostatné" v predvolenom nastavení. Ale možno budete musieť odstrániť predchádzajúci prvý pre filtrovanie prejavili rozhovorov s nimi.

2. blok človek, od ktorého už nechcete dostávať žiadne správy

Unfriending tiež nie je schodné riešenie vašej situácie a jednoducho nechcú počuť od inej osoby, už či ak si myslíte, že veci sa začína vymykať z rúk môžete jednoducho zablokovať ho. Týmto spôsobom Táto osoba nebude schopný posielať akékoľvek správy vôbec, navštívia váš profil, tag vás príspevky alebo pridať si ako priateľa na to príde. Ale pamätajte, že nemôžete blokovať ľudí spoločne; namiesto toho musíte zablokovať ich jeden po druhom. Začať blokovanie ľudí, postupujte nasledovne:

1. Nájdite profil osoby pomocou panela Hľadať v ľavom hornom rohu vašej noviniek.

delete facebook message

2. Otvorte jeho profil. Vedľa tlačidla správy by bolo ďalšie tlačidlo s..."na to. Kliknite naň a v rozbaľovacej ponuke vyberte "Blokovať". Pamätajte si, že po blokovanie osoby, ani táto osoba môže navštívia váš profil alebo Odoslať správu, ani môžete navštíviť svoj profil a poslať mu správu.

delete facebook message

3. v prípade, že ste omylom blokovať niekoho môžete vždy odblokovať im ísť do nastavenia a voľbou "Blokovanie" z menu na ľavej strane obrazovky. Uvidíte zoznam všetkých ľudí, ktoré som blokovaný. Môžete jednoducho kliknite na "odblokovanie" napísaná proti meno osoby, ktorú chcete odblokovať a on budete už zakáže navštevujú váš profil, alebo vám posielali správy.

delete facebook message

4. nezabudnite, že akonáhle ste zablokovať niekoho, oni sa automaticky odstránia zo zoznamu priateľov. Takže, ak v budúcnosti urovnať veci s nimi a rozhodnúť o ich odblokovanie, budete musieť poslať žiadosť o priateľstvo, tak, aby boli súčasťou vášho priateľa zoznam znova. Ďalším bodom, na pamäti je, že blokovanie je vzájomné. To znamená, že blokovanie niekto tiež stratí všetky oznámenia zo svojho konca tejto osobe príliš.

Facebook súkromia môže byť teraz oveľa miernejší, ale stále máte nejaké práva pre seba ako rozhodne, kto z priečinka Doručená pošta a v dôsledku toho svoj život. Tento článok vás naučí, ako správne používať tieto práva. Nemusíte byť šikanovaných odpocuvala alebo obťažoval osobou už. Môžete jednoducho ísť dopredu postupujte podľa pokynov uvedených vyššie a zbaviť sa ich.

Otázky týkajúce sa produktu? Hovoriť priamo na náš tím podpory >>

Home > Zdrojov >All Topics> tipy > ako zablokovať a deaktivovať Facebook správy na Facebook.com
Hore